Jule & Nyttårsmenu
Årets Julefester
ÅRETS Julefester på Hestkøbgaard - Velkomstdrink, Stor Julebuffet & live musik som byder op til dans.
Fri bar med husets vine, 7 slags fadøl, udvalgte drinks/longdrinks, samt sodavand & vand
Inviter familie, venner eller kollegaer til Julefest på Hestkøbgaard.
Fredag d. 14 November
Fredag d. 21 November
Fredag d. 28 November
Fredag d. 5 December
Fredag d. 12 December
Lørdag d. 13 December
Inkluderet
• 🍸 Velkomstdrink ved ankomst
• 🍴 Stor julebuffet med klassiske juleretter – serveret i tre omgange inkl. kaffe & ris à la mande
• 🎶 Musik & dans efter middagen
• 🍷 Fri bar i alle 7 timer: husets vine, 7 slags fadøl, udvalgte drinks/longdrinks, sodavand & vand
Avec, Portvin & Snaps kan tilkøbes på dagen.
Øvrige drikkevarer priser jf. drikkekort.
Hestkøbgaard ligger i Birkerød kun 20 min. fra København.
Gode transportmuligheder.
Vi hjælper gerne med at arrangere transport med taxaer, bus mv.
Ønsker du at høre mere så ring/skriv
til os på tlf. 70602088 eller mail.
Booking nødvendig
Mortensaften
Mortensaften Menu
Mandag d. 10 November 2025 fra kl. 1700
3-retters menu – 395,- pr. person
Forret
Laks i mosaik med røget emulsion, dildmayo og citrusgel af citron & blodappelsin.
Hertil crudité af radiser & blomsterkarse.
Serveres med friskbagt manitobabrød & rørt smør.
Hovedret
(fadservering på bordene – som i de gode gamle dage)
Gammeldags andesteg med brunede og hvide kartofler, Hestkøbgaard’s egen rødkål og ægte andesovs.
2-retters menu 345.-
Børne hovedret 85,-
Tilvælg dessert.
Kaffe, avec kan bestilles på dagen.
Dessert
Silkeblød vanilje panna cotta, solbær sorbet & sprød tvil – en elegant afslutning på aftenen.
Børne isdessert 45,-
Børnemenu
Forret: Kyllingenuggets med grøntsagsstænger & dip
Hovedret: Byg-selv burger med fritter
Dessert: Vaniljeis med chokoladesauce
Vinmenu:
Hvidvin
DeChansac, Sauvignon Blanc/Colombard, Grande Cuvée 2024 – Gascogne, Frankrig
En frisk og aromatisk cuvée med noter af citrus, grønne æbler og fine toner af hyldeblomst. Sauvignon Blanc bidrager med sprød syre og livlighed, mens Colombard giver blødhed og et strejf af tropisk frugt. En oplagt ledsager til både den rimmede laks med sin rene og forfriskende afslutning.
Rødvin
Rimbaldi, Montepulciano d’Abruzzo 2022 – Italien
En generøs, mediumfyldig rødvin med aromaer af modne kirsebær, vilde bær og et strejf af krydderi. På ganen er vinen afrundet med bløde tanniner og en balanceret syre, som skaber harmoni og varme. Et fornemt match til kraftigere retter som oksemørbrad eller jordnære grøntsager.
115,-
Pescetarisk 3-retters menu – 395,- pr. person
Forret
Laks i mosaik med røget emulsion, dildmayo og citrusgel af citron & blodappelsin. Hertil crudité af radiser & blomsterkarse. Serveres med friskbagt manitobabrød & rørt smør.
Hovedret Dampet torsk med spidskål, rødbede, hvide kartofler, Hestkøbgaard’s egen torskebisque.
Dessert
Silkeblød vanilje panna cotta, solbær sorbet & sprød tvil – en elegant afslutning på aftenen.
Vegetarisk 3-retters menu – 395,- pr. person
Forret Avokado med tangsalat, dildmayo og citrusgel af citron & blodappelsin. Hertil crudité af radiser & blomsterkarse. Serveres med friskbagt manitobabrød & rørt smør.
Hovedret Saltbagt & smørstegt knoldselleri med spidskål, rødbede, hvide kartofler, Hestkøbgaard’s egen urteolie
Dessert Silkeblød vanilje panna cotta, solbær sorbet & sprød tvil – en elegant afslutning på aftenen.
Vegetarisk, pescetarisk & børnemenu kan bestilles ved reservation.
Kontakt os vedr. allergener
Bordbestilling fra kl. 1700
Vores alm. cafemenu, vil være lukket denne aften.
Kontakt os ved allergener.
Hestkøbgaard ligger i Birkerød kun 20 min. fra København.
Gode transportmuligheder.
Vi hjælper gerne med at arrangere transport med taxaer, bus mv.
Ønsker du at høre mere så ring/skriv
til os på tlf. 70602088 eller mail.
Pescetarisk Menu
450,-pr. person
Forret
Skummende jomfruhummerbisque med ørredrogn, smørstegt Hokkaido-græskar & dildolie. Hertil husets friskbagte Manitoba-brød
& rørt smør.
Tilvalg 2 hele jomfruhummere med citron-/urtesmør,
klar til ovnen. +149,- pr. person
Hovedret
Smørstegt pighvar med cremet kartoffelpuré tilsmagt brunet smør & citrontimian. Serveres med syltede bøgehatte, langtidsbagte jordskokker & pighvarsauce.
Dessert
"Kæmpe Eskimo" med polynesisk vanilje panna cotta & solbærparfait på intens Valrhona 70 % chokoladebund. Serveres med silkeblød solbærcoulis & sprød kakaotuile.
Vegetarisk Menu
450,-pr. person
Forret
Blomkålssuppe med ristede hasselnødder, smørstegt Hokkaido-græskar & dildolie. Hertil husets friskbagte Manitoba-brød
& rørt smør.
Hovedret
Saltbagt & smørstegt knoldselleri med cremet kartoffelpuré tilsmagt brunet smør & citrontimian. Serveres med syltede bøgehatte, langtidsbagte jordskokker & urteolie.
Dessert
"Kæmpe Eskimo" med polynesisk vanilje panna cotta & solbærparfait på intens Valrhona 70 % chokoladebund. Serveres med silkeblød solbærcoulis & sprød kakaotuile.







